ISPOVIJEST

Slavna pjevačica Lili Alen priznala: Varala sam svog supruga

Avaz.ba

26.5.2018

Muzičarka Lili Alen (Lily Allen) dostigla je vrhunac popularnosti na pop-sceni 2000. godine, a kako kaže, naknadni povratak na scenu 2012. stvorio je u njoj osjećaj usamljenosti, kada je izgubila potpunu kontrolu nad svojim životom.

Tridesettrogodišnja pjevačica, najpoznatija po svjetskom hitu "Not Fair", ističe da su se problemi počeli javljati u periodu kada je objavila treći studijski album "Sheezus" te je tada doživjela mentalni slom. Izgubila je identitet, a to je utjecalo i na njenu porodicu. 

- Izgubila sam sebe i svoj identitet. Bila sam loša majka i bila sam loša u svom poslu. Budila bih se u autobusu usred Viskonsina i bila tako mamurna. Varala sam svog supruga. Sve što sam željela je da budem sa svojom djecom. Čak nisam ni zarađivala novac - priznala je u razgovoru za "Vulture".

Govoreći o svom povratku na muzičku scenu, koji je pratila nemogućnost da se fokusira na odgajanje svoje djece, Lili je objasnila da je potpuno izgubila sliku o sebi i da se osjećala kao "Alisa u zemlji čuda".

- Imala sam 89 kilograma i morala sam skinuti tjelesnu težini. Nisam jela, nisam spavala - objasnila je Lili i dodala:

Uvijek sam mogla sebe kontrolirati, ali sam tada bila majka koja je dvije godine provela u papučama i haljini. Angažirala sam tim da me oblači, sređuje mi kosu, nokte, šminku - sve što rade pop-zvijezde. Osjećala sam se kao da sam "Alisa u zemlji čuda" - kazala je pjevačica.  

Rođena Londonka ističe da se nikada nije osjećala usamljenije i izolovanije, ali zaključuje da su joj posljedice iz tog perioda života dozvolile da se sama uzdigne s dna, riješi probleme i mentalno ojača.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.