STARLETA

Posljednja objava Kloi Kardašijan na Instagramu izgleda kao poruka njenom dečku varalici

Avaz.ba

28.5.2018

Već dva mjeseca u javnosti se nagađa u kakvom su odnosu ostali Kloi Kardašijan (Khloe Kardashian) i otac njenog djeteta, košarkaš Tristan Tompson (Thompson), nakon njegove preljube.

Podsjetimo, NBA zvijezdu kamere su uhvatile kako se u noćnom izlasku zabavlja s nepoznatom djevojkom uoči rođenja njihove zajedničke kćerkice, malene Tru (True), koja je dobila tatino prezime Tompson.

Da mu je Kloi sve oprostila, počelo se šuškati kada je prije nešto manje od mjesec uhvaćena kako iz publike prati košarkašku utakmicu Tristanovog tima. 



Međutim, sada je Kardašijanka na Instagram Storyju objavila citat koji izgleda kao iskrena poruka njenom dečku varalici.

- Možete biti dobra osoba, prekrasnog duha, no i dalje imate pravo reći nekome: 'Sj***o si me", napisala je Kardašijan, a s obzirom na cijelu situaciju s Tompsonom, može se lako zaključiti da je ovo upućeno direktno njemu.

U prilog tome da Kloi ipak nije Tristanu oprostila prevaru ide i činjenica da je samo dan prije ove objave poslala čestitku svojoj sestri Kim i njenom suprugu Kanjiju Vestu (Kanyeu Westu) povodom njihove godišnjice braka u kojoj je izostavila Tristana i potpisala samo sebe i Tru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.