LJUBAV

Zvijezdu "Igre prijestolja" prozivaju zbog djevojke: 'Izgleda ti kao kćerka'

24 sata

28.5.2018

Zvijezdu serije 'Igra prijestolja' Tora Bjornssona (Thora, 29) opet provociraju na društvenim mrežama zbog fotografije koju je objavio sa svojom djevojkom, terapeutkinjom i zaljubljenicom u fitness Kels Henson (Kelsey Henson).

Islanđanin je s njom u vezi od septembra prošle godine, a ljudima je smiješno vidjeti ih skupa zbog razlike u visini. Komentiraju da mu djevojka izgleda kao kćerka i pitaju se kako se oni ljube.

Naime, Tor je visok 206 centimetara, a Kelsi mu sa 158 centimetara visine 'nije ni do ramena'. Njegova djevojka kaže da, kada se žele poljubiti, se on mora sagnuti, a ona dignuti na prste.  


- Ili mu jednostavno kažem da me podigne, drugačije nema smisla - pojašnjava Kelsi. On je službeno najjači čovjek na svijetu, ali to ne sprečava 'hrabre fanove' da mu šalju negativne i uvredljive komentare.

Hafthor se godinama natjecao za titulu 'najjačeg čovjeka na svijetu'. Prije osam godina bio je šesti, a 2012., 2013. i 2015. osvojio je treće mjesto. Na drugom mjestu je bio 2014. te 2016..

Najviše ga ljuti ako su komentari upućeni njegovoj djevojci, članovima porodice i prijateljima, ali onda ima i jedinstven način rješavanja problema.

- To su samo 'internet-ratnici'. Ne prihvatam uvrede, takve ljude jednostavno blokiram na društvenim mrežama - rekao je Tor.


Dodaje kako mu niko nikad nije prijetio u stvarnom životu, samo preko Facebooka ili sličnih društvenih mreža, jer se tada ohrabre i misle da ga mogu poniziti.

Bivši košarkaš idući mjesec započinje snimanje osme sezone "Igre prijestolja", u kojoj glumi lika Gregora Cleganea - The Mountaina (Planine). Björnsson je ulogu Gregora preuzeo tek u 4. sezoni serije nakon što ga je u prvoj sezoni glumio Konan Stivens (Conan Stevens), a zatim u drugoj Ian Whyte.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.