JET SET

Usponi i padovi omiljene ''džepne Venere'' Kajli Minog

dnevnik.hr

28.5.2018

Kajli Minog (Kylie Minogue) jedna je od najomiljenijih i najuspješnijih australskih zvijezda, a danas slavi 50. rođendan.

Pjevačica je to koja se proslavila ulogom Čarlin Robinson (Charlene Robinson) u seriji "Neighbours". Serija je, osim u Australiji, privukla pažnju publike i diljem svijeta, a, osim o njenoj ulozi, publika je raspravljala i o vezi s kolegom Džesonom Donovanom (Jason Donovan).

U to vrijeme bili su toliko popularni da je epizodu u kojoj su se njihovi likovi vjenčali u seriji pratilo više od 20 miliona gledalaca, a i danas se to naziva jednim od najromantičnijih televizijskih trenutaka. Osim što su zajedno glumili te i u stvarnosti bili zajedno, skupa su snimili i pjesmu ''Especially For You''.

Rak dojke

Godine 2005. Kajli Minog dijagnosticiran je rak dojke, i to usred njene turneje "Showgirl: The Greatest Hits Tour". Tada je karijeru ostavila po strani, podvrgnula se operaciji i hemoterapiji i sve podredila svom zdravlju. O svojoj bolesti govorila je u javnosti te tako postala inspiracija brojnim ženama širom svijeta koje su se našle u njezinoj situaciji.

Sve ljubavi

Njena prva javna veza bila je s već spomenutim kolegom Džesonom Donovanom, a nakon što je prekinula s njim, zaljubila se u frontmena INXS-a Majkla Hućenćea (Michaela Hutchence). O njemu je uvijek govorila samo sve najbolje. Naime, bila je to velika ljubav, a par je zajedno bio dvije godine. Njih dvoje bili su jako bliski i, kad nisu bili zajedno, neprestano su se čuli i slali si poruke da se vole. Kajli je Majkla obožavala, ni on nije bio imun na nju, a kad su prekinuli, često se znao šaliti da ju je pokvario. Dok je bila s njim, promijenila je imidž, a njemu se taj preokret jako sviđao. No, u jednom trenutku i njihovoj je ljubavi došao kraj.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.