JET SET Izgubila svoj identitet

Slavna pjevačica Lili Alen priznala da je varala supruga

B92
28.05.2018 15:17

Muzičarka Lili Alen (Lily Allen) dostigla je vrhunac popularnosti na pop sceni 2000. godina, a, kako kaže, naknadni povratak na scenu 2012. stvorio je u njoj osjećaj usamljenosti kada je izgubila potpunu kontrolu nad svojim životom.

Tridesettrogodišnja pjevačica, najpoznatija po svjetskom hitu "Not Fair", ističe da su problemi počeli da se javljaju u periodu kada je objavila treći studijski album "Sheezus" te je tada doživjela mentalni slom. Izgubila je vlastiti identitet, a to je utjecalo i na njenu porodicu.

- Izgubila sam sebe i svoj identitet. Bila sam loša majka i bila sam loša u svom poslu. Budila bih se u autobusu usred Viskonsina i bila tako mahmurna. Varala sam svog supruga. Sve što sam željela je da budem sa svojom djecom. Čak nisam ni zarađivala novac - priznala je u razgovoru za "Vulture".

Govoreći o svom povratku na muzičku scenu, koji je pratila nemogućnost da se usredsredi na gajenje svoje djece, Lili je objasnila da je potpuno izgubila sliku o sebi i da se osjećala kao Alisa u zemlji čuda.

- Imala sam 89 kilograma i morala sam da skinem tjelesnu težini. Nisam jela, nisam spavala - objasnila je Lili i dodala:

''Uvijek sam mogla sebe kontrolirati, ali sam tada bila majka koja je dvije godine provela u papučama i haljini. Angažirala sam tim da me oblači, sređuje mi kosu, nokte, šminku - sve što rade pop zvijezde. Osjećala sam se kao da sam Alisa u zemlji čuda."

Rođena Londonka ističe da se nikada nije osjećala usamljenije i izolovanije, ali zaključuje da su joj posljedice iz tog perioda života dozvolile da se sama uzdigne s dna, riješi probleme i mentalno ojača.

Tagovi

Lily Allen
NA VRH