JET SET

Slavna pjevačica Lili Alen priznala da je varala supruga

B92

28.5.2018

Muzičarka Lili Alen (Lily Allen) dostigla je vrhunac popularnosti na pop sceni 2000. godina, a, kako kaže, naknadni povratak na scenu 2012. stvorio je u njoj osjećaj usamljenosti kada je izgubila potpunu kontrolu nad svojim životom.

Tridesettrogodišnja pjevačica, najpoznatija po svjetskom hitu "Not Fair", ističe da su problemi počeli da se javljaju u periodu kada je objavila treći studijski album "Sheezus" te je tada doživjela mentalni slom. Izgubila je vlastiti identitet, a to je utjecalo i na njenu porodicu.

- Izgubila sam sebe i svoj identitet. Bila sam loša majka i bila sam loša u svom poslu. Budila bih se u autobusu usred Viskonsina i bila tako mahmurna. Varala sam svog supruga. Sve što sam željela je da budem sa svojom djecom. Čak nisam ni zarađivala novac - priznala je u razgovoru za "Vulture".

Govoreći o svom povratku na muzičku scenu, koji je pratila nemogućnost da se usredsredi na gajenje svoje djece, Lili je objasnila da je potpuno izgubila sliku o sebi i da se osjećala kao Alisa u zemlji čuda.

- Imala sam 89 kilograma i morala sam da skinem tjelesnu težini. Nisam jela, nisam spavala - objasnila je Lili i dodala:

''Uvijek sam mogla sebe kontrolirati, ali sam tada bila majka koja je dvije godine provela u papučama i haljini. Angažirala sam tim da me oblači, sređuje mi kosu, nokte, šminku - sve što rade pop zvijezde. Osjećala sam se kao da sam Alisa u zemlji čuda."

Rođena Londonka ističe da se nikada nije osjećala usamljenije i izolovanije, ali zaključuje da su joj posljedice iz tog perioda života dozvolile da se sama uzdigne s dna, riješi probleme i mentalno ojača.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.