EMOCIJA NIJE FALILO

Rasplakala goste i još jednom prekršila kraljevsku tradiciju: Govor Megan Markl koji nikoga nije ostavio ravnodušnim

Dnevnik.hr

29.5.2018

Nova vojvotkinja Megan Markl (Meghan Markle) raznježila je okupljene goste na prijemu nakon ceremonije vjenčanja, progovorivši o velikoj ljubavi između nje i princa Harija (Harry). Kako je sama rekla, a prenosi "Daily Mail", bila je to ljubav na prvi pogled.

- Čitala je pjesmu kao prava profesionalna glumica, što je i bila prije nego što se udala za princa - otkrio je jedan od gostiju s vjenčanja, koji nije želio da mu ime bude objavljeno u medijima.

Megan je, također, spomenula kako je od samog početka znala da je pronašla svog princa, koliko je samim time blagoslovljena i sretna što je spoznala tako duboku ljubav.

Bio je to prvi slučaj obraćanja mlade gostima na kraljevskom vjenčanju u historiji, čime je zapravo i prekršena kraljevska tradicija.

Pri samom kraju govora i čitanja pjesme, većina gostiju imala je suzu u oku, baš kao i njen novopečeni suprug koji ju je gledao s velikim ponosom. Njenom obraćanju gostima prethodilo je obraćanje princa Čarlsa (Charles), također puno emocija i lijepih riječi upućenih mlađem sinu.

 Podsjetimo, Megan i princ Hari vjenčali su se 19. maja 2018. godine.


Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.