ŽIVOT

Mračne prošlosti holivudskih zvijezda: Ešton Kučer je bio osumnjičen za ubistvo djevojke!

Avaz.ba

29.5.2018

Zvijezde koje gledamo na filmskim platnima ili na malim ekranima skoro uvijek djeluju savršeno – kao da nemaju nikakve poroke ni probleme u životu. Međutim, neke od njih su i više nego kontroverzni.

Prije ili kasnije sve se sazna! Za neke zvijezde nikad nismo očekivali neke stvari – a ima ih „zanimljivih“: pijanstvo, krađa, pa čak i ubistvo! Otkrit ćemo vam najmračnije tajne nekih poznatih i garantiramo vam da ćete neke od sada gledati u drugom svjetlu. 

Riz Viterspun (Reese Witherspoon)

Holivudska miljenica može biti i vrlo nezgodna. Naime, postoji video u kojem mrtva pijana vrijeđa policajca. Teško je to zamisliti, zar ne?

Kristen Stjuart (Kristen Stewart)

Kad je Kristen obznanila u javnost ljubav prema kolegi glumcu Robertu Patinsonu, to je bila prava ljubavna senzacija. Međutim, sreća nije dugo trajala. Godine 2012. Kristen je završila na naslovnicama mnogih časopisa i portala nakon što je otkrivena njena afera s režiserom Rubertom Sandersom. Obje ljubavi su danas bivše.

Dženifer Lorens

Glumica je trenutno jedna od najtraženijih i najomiljenijih holivudskih zvijezda. Do 2014. godine važila je za pravu čistunicu, sve dok se (nakon hakerskog napada) nisu pojavile slike gole Dženifer na internetu.


Bar Rafaeli

Ova prelijepa manekenka ne voli da plaća porez. Zbog utaje poreza bila je uhapšena i provela je nekoliko sati u zatvoru. Klasični slučaj od „Good Girl gone bad“. 

Šarliz Teron (Charlize Teron)

Teško je povjerovati šta je sve sjajna glumica proživjela u djetinjstvu. Naime, njenog oca ubila je njena majka. To je učinila u samoodbrani nakon što je ovaj došao pijan kući i uperio oružje u Šarliz. Bio je to događaj koji će glumicu pratiti cijelog života.

Ema Roberts

Poznata nećaka Džulije Roberts ne boji se ničega. Čak ni kad je riječ o porodičnom nasilju. Jednom se toliko posvađala s dečkom da je ovaj završio s polomljenim i krvavim nosom, a pozvao je u pomoć i policiju. U međuvremenu su se sretno vjerili. Nadamo se da je to bio jedini slučaj.

Heli Beri (Halle Berry)

I ova glumica imala je teško djetinjstvo. Godinama je morala da posmatra kako otac i majka zlostavljaju njenu sestru. Ni danas glumica ne želi otvoreno govoriti o tim događajima.


Ešton Kučer (Ashton Kutcher)

On ima možda najmračniju tajnu od svih. Prije skoro 17 godina je njegova tadašnja partnerica hladnokrvno ubijena u svom stanu. Ubica je bio njen komšija, ujedno i majstor koji je stalno nešto popravljao kod nje. Iznenadio ju je pod tušem dok se spremala za sastanak sa Eštonom. Ubio ju je nožem. Nakon što je Ešton više puta zvonio, a ona nije otvarala, ugledao je kroz prozor krvave mrlje. Navodno je nazvao policiju tek sljedećeg dana, jer je mislio da se radi o crnom vinu. Jedno vrijeme je i glumac bio osumnjičen za ubistvo. Međutim, pravi počinilac je uskoro uhapšen i danas sjedi u zatvoru.

Dženifer Lopez (Jenifer Lopez) i Paf Dedi (Puff Daddy)

Pjevačica i njen tadašnji partner uhapšeni su 1992. godine u jednom noćnom klubu zbog ilegalnog posjedovanja oružja. Otkud im oružje i zašto su ga nosili to nikome nije poznato.

Meg Rajan (Meg Ryan)

Glumica je prevarila svog supruga Denisa Kvejda. I to ne s bilo kim radilo se o, ni više ni manje, glumcu Raselu Krouu.

Paris Hilton (Paris Hilton)

Pa, ne čudi nas da se nekome poput Paris ponekad potkrao poneki „prekršaj“. Od eksplicitnih snimaka seksa, pa do vožnje automobila u drogiranom stanju.

Vinona Rajder (Winona Ryder)

90-ih godina bila je jedna od najomiljenijih holivudskih glumica. Ali, 2002. godine odjednom je o njoj počelo drugačije da se govori. Naime, uhvaćena je u krađi dizajnerske odjeće u vrijednosti od 1.000 dolara. Uhapšena je zbog toga, a navodno je izjavila da novac nije problem, nego da je jednostavno to bilo jače od nje i da je željela da ukrade nešto.

Vudi Alen (Woody Allen)

Reditelj i glumac bio je više od deset godina u braku s glumicom Mijom Farou. Veza je pukla kad je jednog dana glumica pronašla u kući fotografije njihove kćerke – gole! Navodno ju je Vudi zlostavljao. Do danas taj slučaj nije do kraja razriješen.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.