JET SET

Danijela Martinović zabrinula fanove statusom o samoći

Dnevnik.hr

29.5.2018

Danijela Martinović je posljednjom objavom na Instagramu progovorila o samoći i kako se nosi s njom. Odnosi li se to na njenu vezu s Petrom Grašom, pitaju se brojni fanovi.

Danijela Martinović od samih početaka veze s Petrom Grašom nije imala naviku prečesto odavati ljubavne detalje, no uvijek su djelovali kao skladan i zaljubljen par, a nedavno je bila i dio njegove velike povratničke turneje. 

- Dugo sam se bojala samoće i bježala od nje dok nisam shvatila da se od samoće pobjeći ne može. Sada kada smo već dugo nas dvije na ti, mogu samo reći: Usudite se, morate probati, morate je osjetiti, pomirisati, dotaknuti i sve će se u vašem životu zauvijek promijeniti.

Fanovi su se zapitali šta se, kada i zašto promijenilo, a ubrzo su dobili i odgovor. Naime, bila je to samo najava novog nastavka Danijeline knjige "Šalabahter života", koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

- Sjećate se moje knjige "Šalabahter života"? Ona će uskoro dobiti nastavak, a sinoć sam u svojim objavama podijelila samo jedan djelić misli koji će se naći u njoj. Nisam očekivala toliku buru reakcija, ali po svemu sudeći - vidim da se svima sviđa i sretna sam zbog toga - Što se tiče srca, ono je uvijek na mjestu. Hvala vam na nebrojanim porukama i ljubavi koju mi pružate. Vi ste puno više od ljudi koji slušaju moje pjesme, vi ste moji - objasnila je Danijela u svom novom postu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.