RASTAVA

Maraja Keri prodala zaručnički prsten vrijedan više od tri miliona dolara

24sata.hr

29.5.2018

Pjevačica Maraja Keri (Mariah Carey) napokon je uspjela prodati zaručnički prsten sa 35-karatnim dijamantom koji joj je prije dvije godine poklonio bivši dečko, australski milijarder Džejms Paker (James Packer).

Dijamantni je prsten pjevačica dala procijeniti, a navodno vrijedi 10 miliona dolara.

- Maraja je čvrsto odlučila krenuti naprijed i okružiti se 'pozitivom' u životu, a to znači i riješiti se 'emotivnog i materijalnog tereta', uključujući i vrijedni dijamantni prsten koji je dobila na poklon od bivšeg dečka - objasnio je njen publicista zašto Maraja prodaje poklonjene stvari. 

Američki mediji tvrde da je Keri prsten prodala za malo više od 2 miliona dolara.

Par je inače prekinuo još početkom 2016., ali se pjevačica teško odvaja od Pakerovih poklona pa ju se u javnosti može vidjeti kako nosi skupocjenu ogrlicu koju joj je on poklonio, a koja vrijedi pola miliona dolara.

Džejms je nedavno izjavio da su zaruke s Keri bile njegova ''najveća životna pogreška'', a tražio ju je i da mu vrati skupocjeni nakit zbog čega je i unajmio advokate. Ipak, čini se da mu taj plan nije uspio.

Maraja i Paker navodno su bili u sretnoj vezi sve dok ona nije počela snimati reality emisiju ''Mariah's World''. Milijarder je tada pjevačicu počeo kritizirati da se previše eksponira, a ubrzo su i prekinuli nakon što ga je ona prevarila.

 

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.