JET SET

Eminem na koncertu pozvao Minaž na spoj: Draga, dolazim!

Avaz.ba

30.5.2018

Pozdrav ljudi, koliko vas ovdje želi da budem u vezi s Niki Minaž (Nicki Minaj), pitao je reper Eminem (45) svoje fanove prošle sedmice na koncertu na festivalu "Boston Calling". Naime, reperka Niki Minaž nedavno je potvrdila na društvenoj mreži da je u vezi s kolegom, a sada je i on odlučio javno progovoriti o tome.

- Želim da kličete za moju djevojku Niki. Draga, bit ću kod kuće da razriješimo ovo sra*e, kako ćemo dalje s tim - rekao je Eminem, čije je pravo ime Maršal Brus Maders (Marshall Bruce Mathers III), tokom koncerta. Hiljade obožavalaca su nakon toga počele bodriti repera, a svidjelo im se i njegovo pitanje koliko njih hoće da bude u vezi s reperkom, pa su počeli oduševljeno vrištati. 


- Čekajte, još jednom da budem siguran da sam ovo učinio službenim. Koliko ljudi u Bostonu želi da hodam s Niki Minaž - ponovio je Eminem svoje pitanje. Obožavaoci su opet bodrili repera.

- K vragu, ja isto to želim - rekao je Eminem. Uskoro su fanovi počeli stavljati snimak pjevačevog koncerta Minaž na društvenoj mreži, a ona je komentirala reperove riječi. 

- Smijem se kao luda. Činjenica je da je blesav i šašav baš kao i ja. Volim ga puno. Trebam te na svom 'Kraljica' albumu. Tamo će biti naš prvi spoj, u studiju dok ja piljim u tvoje predivne oči, a ti pišeš naše stihove - istaknula je Minaž. Navodno, par je odlučio iskoristiti, kako kažu njihovi prijatelji, glasine o vezi da se našale s obožavaocima i dobio malo pažnje.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.