JET SET

Više nije Pamelina dvojnica: Suzana potrošila 50.000 eura, sada okrenula nov list

B92

30.5.2018

Kada su joj rekli da liči na poznatu "čuvarku plaže", glumicu Pamelu Anderson, Suzana Vajndorfer je tu vidjela svoju priliku i šansu. Počela je da se oblači, tetovira, šminka kao Pamela. Uložila je skoro 50.000 eura u svoj izgled, ali danas živi drugačije. Danas je ona Suzana.

Suzana Vajndorfer, koja je nekad bila dvojnica popularne plavuše, više ne želi da se operira, iz hira je snimila pjesmu, a sada radi kao promoterka. Velika želja ove rođene Hrvatice koja godinama živi u Austriji je da napiše knjigu.

- Desile su mi se neke strašne stvari, moj zet je poginuo i onda sam se potpuno promijenila. Želim zato i ja da napišem neku knjigu koja bi pomogla ljudima i koja bi im bila svjetlo u tunelu - rekla je samohrana majka dvoje djece za hrvatske medije.

Inače, poslije nekoliko godina pauze od javnog života, kao najbolja evropska dvojnica Pamele Anderson kaže da su joj svjetla reflektora odavno dosadila.

- Ah, Pamela. To ću nositi cijeli život kao pečat na čelu. Radila sam u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj. Brojna vrata su mi se zbog toga otvorila, mnogo sam stekla od svog izgleda, ali me taj život nije više ispunjavao - rekla je Suzana, koja je definitivno raskinula sa životom Pameline dvojnice.


Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+1
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.