JET SET

Sestra Luke Lazukića se brutalnom porukom oglasila nakon što je njen brat tužio Natašu za iznos od 160.000 eura

Telegraf.rs

31.5.2018

Nakon što je Luka Lazukić, još uvijek zakoniti suprug pjevačice Nataše Bekvalac tužio svoju ženu od koje potražuje 160.000 eura i to za svakodnevne troškove kao što su pomorandže, sijalice, orasi, za šta je priložio i fiskalne račune na društvenim mrežama, oglasila se Lukina rođena sestra Ana Kalinić, koja je zgrožena bratovljevim postupkom. 

Anin status prenosimo u cijelosti: 

- Seljačine koje u Srbiji procjenjuju kredibilitet žene na osnovu toga koliko brakova ima iza sebe su iste one koje se klanjaju liku i djelu Elizabet Tejlor (Elizabeth Taylor), koja se 8 puta udala, a ispred imena nosila titulu dame, koju joj je dodijelila britanska kraljica. Dvostruki standardi, ili ljubomora na nekoga ko je geografski bliži, mlad, lijep, uspješan i živ? Zar nije dovoljno monstruozno ispostavljati račune ženi kojoj si se kleo u ljubav, a koja ti je rodila dijete? Još je monstruoznije sa strane napadati takvu ženu, a braniti ludaka, što čitam danas da neki rade. Kad bi meni muž ispostavio sve račune za ovih 9 godina braka, morala bih još 9 života da živim i radim 24/7, da ga isplatim. Ali, gospodin to ne radi. Ološ da. Gospodin ne. Ej, sakupljao i čuvao račune dok je živio u stanu svoje supruge! Sramota. Zovu me ljudi da mi kažu da ih je sramota što su ga upoznali. Nisu ga ni upoznali. Kroz ovakve i slične postupke se taj upoznaje - napisala je Lukina sestra na Facebooku.

Podsjećamo, Lazukić je, kako tvrdi Nataša, u noći između 13. i 14. aprila pretukao u stanu na Dedinju, nakon čega je dobio zabranu prilaska pjevačici i protiv koga je podignuta optužnica za nasilje u porodici. Jučer je u medijima osvanula Lukina tužba koju je Luka dostavio Natašinim advokatima i od koje potražuje 160.000 eura za potrepštine koje je kupovao supruzi tokom braka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.