HOLIVUD

Riješena misterija: Šta znači to što se Nikol Kidman i Kit Urban stalno dodiruju dok se ljube

Avaz.ba

1.6.2018

Ko prati dešavanja s crvenog tepiha, zna da su glumica Nikol Kimdan (Nicole Kidman) i njen muž muzičar Kit Urban (Keith Urban) zaista uvijek u nekom ljubavnom klinču dok se ljube. Oni su od onih parova koji se ne libe da pokažu naklonost, ali i erupciju strasti pred objektivima. Ekspert za govor tijela sada otkriva zašto oni to rade i šta to zapravo znači.

Kit i Nikol su zaista vrlo emotivni u nastupima, nekada se toliko zalete jedno ka drugom da djeluje kao da će je on bukvalno skinuti pred svima.

Doduše, Nikol nije imala ovakve napade dok je bila u braku s kolegom Tomom Kruzom (Cruise), tako je očigledno pronašla ljubav svog života.


Psiholog i stručnjak za govor tijela Lilian Glas objasnila je za "Yahoo Lifestyle" da je način na koji se ljubimo vrlo indikativan.

- Ona je agresor i u vezi. Saosjećajna je i sasvim je jasno da Nikol obožava svog supruga. I kao muškarca i kao čovjeka. Kit je muškarac koji sve to odobrava i podržava. A i uživa u tome da je njegova draga glavna, makar kad je javni nastup u pitanju - pojasnila je Glas.

I Pati Vud, također ekspert za neverbalnu komunikaciju, navodi da je zanimljivo što ovaj par ima tu tradiciju godinama unazad.

- Različiti parovi imaju različite modele ponašanja. Nikol stalno dodiruje Kita po licu dok se ljube, mrsi mu kosu, a on se samo topi. Sve djeluje raskošno među njima. Kada ih pogledate, ona svakim dijelom svog tijela poručuje da je Kit nešto najvrednije na svijetu - kazao je Vud.

Stručnjaci kažu i da je uvijek drugačije pred kamerama, a drugačije u četiri zida, ali da su Nikol i Kit definitivno primjer para koji uživa u velikoj i strasnoj ljubavi. I da, oni se svakako ne libe da to i pokažu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.