LJUBAVNI TROUGAO

Ema Stoun i Dženifer Aniston bile su super drugarice: Sad se priča da Ema spava s njenim mužem

Avaz.ba

1.6.2018

Dok su glumice Ema Stoun ( Emma Stone) i Dženifer Aniston (Jennifer Aniston) proslavljale njenog osvojenog Oskara 2015. godine, nije bilo naznaka da će one nedugo potom dijeliti istog muškarca. Sada su, ipak, podgrijane sumnje da su Ema Stoun i Džastin Teru (Justin Theroux) strasni ljubavnici, a proteklog vikenda snimljeni su na obalama Francuske.

Mada su glasine mjesecima sve glasnije, ni Ema i Džastin nisu se javno izjašnjavali o svom odnosu i osjećanjima.

Iako su Dženifer i Teru davna prošlost, opet se postavlja pitanje jesu li joj njih dvoje "radili o glavi" i jesu li eventualna osjećanja i prisnost postojali i kada su njih dvoje bili u braku. 


Džastin Teru je, tvrde upućeni, prosto uništava žene. Kao što je to učinio s Dženifer Aniston, tako je prije nje ostavio dizajnerku Hajdi Bivens. Njih dvoje su se zabavljali punih 14 godina. Hajdi je pozvala Dženifer i potanko joj objasnila sve u vezi s Džastinom - da voli slobodu više nego vezivanje, da mrzi Holivud, da je nestalan duh i da će je kad-tad ostaviti.

Oskarovka i 17 godina stariji Džastin su tako posljednjih mjeseci sve češće zajedno na različitim dešavanjima.

Obilježili su Met gala bal, bili su na Rijaninom after partiju, a neki paparaci uspjeli su da ih snime zajedno, što je poslužilo kao dokaz da su baš njih dvoje najnoviji holivudski par. Prošle sedmice bili su na modnoj reviji brenda "Louis Vuitton" u Parizu, a vikend su začinili izležavanjem na suncu i kupanjem na francuskoj rivijeri.

Doduše i bez zvaničnih izjava, sasvim je jasno da među njima postoji bliskost, da su opušteni i da uživaju u zajedničkom društvu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.