JET SET

Preokret: Djevojka koja tvrdi da je trudna s Lukasom, pobjegla iz Srbije

Blic.rs

1.6.2018

Tvrdnja Tanje Bogdanović da čeka dijete s Acom Lukasom šokirala je javnost, iako pjevač uporno priča da s njom nije ništa imao. 

I dok pjevač objašnjava da je ona psihopata koja ga uhodi i piše mu po vratima zgrade, Tanja za „Blic” kaže da je uplašena i da odlazi u Francusku, gdje živi njena mama Lidija.

- Odlučila sam da se sklonim od svega, idem kod majke u Francusku. Ovde sam sama i bojim se šta bi Lukas mogao da mi uradi. Mama je u šoku zbog svega što se desilo, nije mogla da vjeruje. Zaista mi je sve pružila, školu, fakultet, mislim da bi sada bilo dobro da pobjegnem kod nje. Odmah me je pitala da li me je neko tukao, mnogo brine za mene - kaže Tanja za „Blic”, i dodaje:

- Objasnila sam da mi je Lukas prijetio i ona se zabrinula. Ja sam u haosu, stvarno ne znam kako će on na sve da reagira, plašim se. Sa mamom ću da pričam i šta ću sa bebom da uradim. Bitno mi je da imam njenu podršku i da je sada ona uz mene. Sada mislim da je dobro da budem s majkom - priča ova dvadesettrogodišnja devojka.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.