JET SET

U klinču s plesačima: Britni Spirs pokazala zanosnu figuru u korzetu

24sata.hr

3.6.2018

Američka pop pjevačica Britni Spirs (Britney Spears, 36) pokazala je zanosnu figuru u svilenom korzetu i gaćicama dok je pozirala s plesačima Vilijem Gomezom (Willi) i Lejkom Smitsom (Lake). Dvojac inače često pleše na koncertima njene kolegice Dženifer Lopez (Jennifer, 48).

- Prošlo je previše vremena otkad nisam vidjela ove muškarce! Imali smo nevjerovatnu saradnju na jednom setu - pohvalila se Britni.

Ipak, fanovima nije otkrila zašto su se okupili i snimaju li muzički spot ili reklamu. Spirs je tokom njihovog druženja odglumila i balkonsku scenu iz filma ''Zgodna žena'' iz 1990. godine.

Kako pišu britanski mediji, ta scena će se pojaviti u novom projektu koji priprema. S Britni nije bio njen momak, maneken Sem Asgari (Sam Asghar, 24), s kojim je u vezi od kraja 2016. godine. 

Inače, Britni je i dalje u dobrim odnosima s bivšim suprugom, DJ-om Kevinom Federlinom (40), uprkos svim nesuglasicama koje su se događale u posljednje vrijeme.

Kevin je mjesečno dobivao oko 20.000 dolara alimentacije za njihove sinove, a nedavno je odlučio utrostručiti taj prihod. Zahtijeva oko 60.000 dolara na mjesec da bi odgojio djecu "kako treba".

Par zajedno ima dvojicu sinova. Federlin tvrdi da je Britni svoju zaradu u posljednje vrijeme ponovo povećala. Ističe da se zbog toga, uspoređujući s njime, stvorila ''ekstremna nejednakost'' u načinu života kakvu njihovi sinovi imaju kada žive kod njega od one kada posjećuju majku.

Pjevačica se od Federlina razvela 2007., a on navodi kako zarađuje oko 3.000 dolara mjesečno.


I dok im on ne može pretjerano pružiti, Britni, kako stoji u dokumentima, sinovima nudi bezbroj pogodnosti od dadilje, preko privatnih kuhara, učitelja i drugih članova osoblja te im kupuje najbolje igračke i gadgete, a on se s time ne može nositi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.