NEKRETNINE

Kuća s pogledom na najljepše svitanje: Zavirite u Rijanin luksuzni dom

Avaz.ba

4.6.2018

Rijana (Rihanna) je prije skoro godinu pazarila velelepnu vilu u zapadnom dijelu Holivuda, čija izgradnja datira davne 1926. godine.

Pjevačica je za ovu nekretninu iskeširala 2,8 miliona dolara, a prije useljenja sve je u njoj prilagodila svom senzibilitetu. 

Rijanina vila prostire se na 250 metara kvadratnih i sastoji se iz dva dijela - glavne i pomoćne kuće, koju je pjevačica namjenila svojim gostima. U glavnom dijelu nalaze se četiri spavaće sobe s posebnim kupatilima, a svako od njih pravi je mali spa-centar.

Njena soba nalazi se u prizemlju i spada u najveću u kući, a iako u njoj ne provodi mnogo vremena, Rijana ju je opremila velikim komfornim krevetom, koji je platila nekoliko hiljada dolara, čupavim tepihom, a tu je i veliki plazma televizor. Sobom dominiraju pjevačicine omiljene boje - siva i bijela. 

- Svako jutro se budim u pola pet kako bih gledala izlazak sunca. Prizor je predivan, fascinantno je - rekla je nedavno Rijana.


Pjevačica je veliki trpezarijski sto smjestila pored bašte, a pored trpezarije nalazi se i kuhinja, iako mnogi misle da se pjevačica ne snalazi za šporetom i ima ličnog kuhara, ona tvrdi da sprema različita jela.

- Rijana se lijepo snalazi kao domaćica. Omiljeno jelo joj je piletina s rižom, a voli i različite vrste pasti u krem-sosu - rekao je jedan Rijanin prijatelj.

Iza bazena nalazi se i gostinjska kuća, dosta manja u odnosu na glavni dio vile, ali veoma komforna. Čine je spavaća soba, kupatilo, ali i velika dnevna soba i čajna kuhinja, koja, također, ima pogled na baštu.

Inače, ova vila nije jedina nekretnina koju Rijana posjeduje. Ona je prije nekoliko godina pazarila i dvorac blizu Holivuda, za koji je izdvojila 6,8 miliona dolara.

Osim toga posjeduje i dva apartmana - u Los Anđelesu u Senčuri siti taueru, koji vrijedi 5,4 miliona dolara, i jedan u Los Anđelesu, u Vilšir koridoru.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.