SEKTA

Anđelina Đoli puni 43 godine, a mračna tajna njenog života će vas iznenaditi

Avaz.ba

4.6.2018

Slavna glumica Anđelina Đoli (Angelina Jolie) proslavlja 43. rođendan, a njen život pun je kontroverzi koje godinama intrigiraju javnost.

Jedna od najvećih svakako je i sekta, u čije kandže je svojevremeno upala.

Naime, slavna glumica snimljena je dok objašnjava rituale mučenja, silovanja i žrtvovanja, a šuškalo se i to da je muškarca koji joj je mnogo značio u životu pokušala da uvuče u svijet okultnog.

Prije nešto više od godinu slavna glumica opisala je da je sa samo 23 godine iskusila “tajni ritual Iluminata”, koji su bili namijenjeni samo za zatvoreno društvo.



Godine 1999. jedan anonimni izvor je tajno snimio Đoli kako bliskim prijateljima opisuje grozne rituale koje slavne ličnosti moraju prolaziti prilikom pristupanja sekti, za šta javnost tog vremena nije u toj mjeri bila upućena kao danas.

- Tokom rituala Iluminata ste vezani, silovani i mučeni od drugih članova, a ja sam morala da ubijem - pričala je Anđelina svojim prijateljima, a prenijeli su svjetski mediji, dok je njena reakcija govorila da je pomalo opsjednuta “tajnim društvom”.

Kako je tada objasnila, ubila je zmiju kao žrtvu i istetovirala je kao dio rituala. Poznato je da mnogi članovi Iluminata imaju tetovaže koje pretstavljaju dio ceremonije, kao način žrtvovanja Satani.

Inače, u moru kontroverzi vezanih za njeno ime, šuškalo se i to da je Anđelina kasnije godinama vrbovala i Breda Pita (Brad Pitt), te da je i on upao u ruke opasnog kulta koji je na kraju, navodno, bio kriv za njihov razvod.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.