JET SET

Vjenčanja za pamćenje: Ovi su parovi imali malo duže slavlje

Avaz.ba

6.6.2018

Svako vjenčanje je poseban dan za svaki par, bez obzira na to bilo malo ili veliko. Svako se pokušava približiti svojoj verziji savršenog vjenčanja. Slavni parovi ponekad i pretjeraju u toj želji. Od raskošnih probnih večera do ukusnih zakuski za oproštaj, ove zvijezde su odlučile vjenčanje slaviti i po nekoliko dana.

Kim Kardašijan i Kanje Vest

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan (Kim Kardashian, 37) i reper Kenje Vest (Kanye West40) prvo su proslavili zaruke putovanjem u Pariz. Put je uključivao intimnu zakusku, raskošnu večeru u dvorcu ''Versailles'' i izlazak s najboljim prijateljima. Za svečani dan su odabrali dvorac iz 16. stoljeća u okolici Firence u Italiji.


Džordž Kluni i Amal 

Džordž Kluni (George Clooney, 57) i Amal (40) vjenčali su se u Veneciji u hotelu ''Cipriani'' 2014. godine. Njihova svadbena proslava je trajala tri dana. Glumac i odvjetnica su odlučili prvo proslaviti večernjim izlaskom i zabavljanjem s prijateljima. Idućeg dana su izrekli sudbonosno ''da'' pred 150 gostiju, među kojima su bili brojni poznati. Paparaci su ih fotografirali dok su se brodicama vozili kanalima Venecije. Nezaboravno slavlje je uključivalo vrhunske delicije i muziku. Gosti su kasnije ispričali da je sve bilo poput vjenčanja iz filmova zlatnog doba Holivuda, piše ''People''.

Džesika Simpson i Erik Džonson

Pjevačica Džesika Simpson (Jessica, 37) i bivši igrač američkog nogometa Erik Džonson (Eric Johnson, 38) svoje su vjenčanje slavili puna četiri dana. Slavlje su započeli probnom večerom na ranču u Kaliforniji s oko 70 članova porodice i bliskih prijatelja. Zatim su pozvali svoje goste da im se pridruže na roštilju za Dan nezavisnosti. Idućeg dana su se vjenčali, a s gostima su se oprostili nedjeljnim ručkom.

Džastin Timberlejk i Džesika Bil 

Glumački par Džastin (Justin Timberlake, 37) i Džesika (Jessica Biel36) postali su mužem i ženom u oktobru 2012. godine. Vjenčali su se u luksuznom resortu ''Borgo Egnazia'' na jugu Italije. Proveli su nekoliko dana u Italiji, gdje su se zabavljali s najbližim prijateljima. Supružnike je cijela proslava stajala 38 miliona kuna (10 miliona KM), od kojih je najveći dio otišao na najam prostora, vatromet i večeru, piše ''People''. Na vjenčanju nije bilo slavnih, već su htjeli sve zadržati u uskom krugu najbližih prijatelja i porodice.

Sofija Vergara i Džo Magenielo 

Glumci Sofija (Sofia Vergara, 45) i Džo Magenielo (Joe Manganiello41) svoje su vjenčano slavlje započeli zabavom s koktelima na privatnoj plaži na Floridi. Romantična ceremonija se nastavila i idućeg dana. Džo je nakon vjenčanja svojoj supruzi otpjevao pjesmu ''Sweet Child of Mine'', što je razgalilo svih 400 uzvanika.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.