JET SET

Za Branislavom Lečićem žene su ludjele, a na njegov šarm danas padaju mnogo mlađe ljepotice

Dnevnik.hr

6.6.2018

Dugogodišnji je član ''Jugoslovenskog dramskog pozorišta'', profesor i prodekan na ''Akademiji lijepih umjetnosti'', ali i bivši ministar kulture Srbije. U ulozi profesora uživa jer, usto što studentima prenosi znanje, približava ih samima sebi te im jača samopouzdanje.

On je Branislav Lečić - glumac, reditelj, pedagog, predavač, političar i otac troje djece. Iako je u zrelim godinama, javnost ga i dalje smatra jednim od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji.

- Ja sam čovjek koji voli žene i ja njih ne doživljavam kao drugi spol nego kao inspiraciju. Možda zato što sam bio u muškom razredu, jer sam išao u mašinsku školu. Mene inspiriraju žene, volim komunicirati s njima. Ako me definirate kao švalera, onda me diskvalificirajte od onoga što se misli i može, to me ne dira jer sam u dobrom kontaktu sa svojim bićem i nikad ga nisam izdao niti ću ga izdati - kazao je Branislav, koji se ženio dva puta.

Prvi put s 18 godina mlađom Ivanom Vujadinović, s kojom ima dvoje djece, a potom za 31 godinu mlađu TV voditeljicu Ninu Radulović, s kojom je dobio sina. S bivšim je suprugama, kaže, u dobrim odnosima.



Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.