JET SET

Prevara je iza njih: Bijonse i Džej-Zi tajno obnovili zavjete i dokazali da njihova ljubav i dalje živi

Daily Mail

7.6.2018

Pjevačica Bijonse (Beyonce, 36) i reper Džej-Zi (Jay-Z, 48) raznježili su fanove na zajedničkoj turneji "The Run II". Na početku koncerta, na stadionu u Kardifu, su na pozornici prikazali privatne snimke i fotografije s tajne ceremonije obnove zavjeta.

Na ekranu iznad pozornice vrtjele su se i slike trudne Bijonse kako pleše sa Džej-Zijem kao i fotografije njihovih jednogodišnjih blizanaca Rumi i Sira, prenosi "Daily Mail".

Čini se kako je ovime par iza sebe ostavio burnu prošlost i odlučili ušutkati zle jezike koji tvrde da je ljubavi između njih dvoje došao kraj. Podsjetimo, Bijonse je o nevjeri svog supruga progovorila na albumu ''Lemonade'', a ženu s kojom ju je varao nazvala je ''Beki s lijepom kosom''.


- Imam predivnu ženu koja je puna razumijevanja i zna da nisam najgori čovjek bez obzira na ono što sam učinio. Radili smo naporno na tome, išli smo na terapiju i volimo jedno drugo - rekao je Džej-Zi u emisiji Dejvida Letermena (David Letterman, 70) prije dva mjeseca.


Reper je istaknuo da se on i pjevačica nalaze na ''boljem mjestu'', no i dalje rade na međusobnoj komunikaciji i poboljšavaju se. Džej-Zi ni u emisiji nije otkrio s kime je varao Bijonse.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.