LJEPOTICA

Glumica Kejt Apton je najseksipilnija žena na svijetu

Avaz.ba

8.6.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+5

Poznati magazin za muškarce "Maksim" objavio je svoju listu 100 najseksipilnijih žena svijeta, a ubjedljivo prvo mjesto zauzela je američka glumica Kejt Apton (Kate Upton).

Zahvaljujući odluci magazina "Maksim", američka manekenka i glumica Apton sada je zvanično najseksipilnija žena na svijetu.

Oduševljena priznanjem ljepotica se fotografirala za novo izdanje magazina, pokazavši ispred kamere fotoaparata svu svoju raskoš i zavodljivost. 


Lijepa Kejt pozirala je u kratkom topu na vezivanje, koji je istakao njene bujne obline, dok su zlatkaste lokne i nježna šminka naglasile njene prirodne i ženstvene crte lica.

Inače, Kejt već godinama slovi za jednu od pravih zavodnica. Osim glume, uspješno se bavi modelingom, a obično radi kampanje za kupaće kostime i donji veš.

Zanimljivo je da je Kejt na početku svoje karijere imala problem s brojnim modnim agentima, koji nisu htjeli da je zastupaju jer su tvrdili da ima previše kilograma za rad u industriji.

- Moram da zahvalim tim ljudima jer sam nakon toga stvarno sjela i razmislila šta želim od sebe i života i kako gledam na svoje tijelo - kazala je svojevremeno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.