NOVINA

Uspjela vantjelesna oplodnja: Trudna pjevačica Ivana Selakov!

Kurir

9.6.2018

Poznata pjevačica Ivana Selakov i njen vjerenik Predrag Mirković konačno će se ostvariti u ulozi roditelja, poslije više godina borbe za potomstvo.

Tokom aprila ove godine Ivana se podvrgla vantjelesnoj oplodnji koja je uspjela i, ako sve bude u najboljem redu, porodit će za sedam mjeseci. 

- Za dvije sedmice ću moći davati komentare na tu temu - kratko je rekla Ivana kada smo je pozvali.

Ona je o svojoj želji da postane majka govorila nedavno.   

- Ušla sam u proceduru vantjelesne oplodnje. To je jedan proces koji je malo dosadan u smislu da žena mora primati hormone svaki dan. To je ogromna količina injekcija, više od 250 ih moram primiti. Super podnosim - rekla je Ivana prije dva mjeseca, ističući da naporan proces lakše podnosi zahvaljujući vjereniku kojem će uskoro izgovoriti sudbonosno "da".

- Bit će svadba. Hoće li biti klasična svadba ili samo registracija, vidjet ćemo. Mnogo svadbi sam pjevala u životu i vidjela neka od najljepših vjenčanja, tako da sam uživala na tim lijepim veseljima i možda sam se na neki način istrošila i proživjela svadbe više puta, pa za svoju još razmišljam. Jedan dan ustanem i želim samo da se registrujem, a onda sutradan kažem sebi "Ne, ipak ćemo napraviti svadbu. Nisam još načisto - izjavila je pjevačica. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.