JET SET

Slavlje umalo završilo tragično: Pogledajte brzu reakciju Kejt Midlton u trenutku pada princeze Šarlot

Tportal.hr

9.6.2018

Na svečanoj ceremoniji 'Trooping the Colour', kojom se svake godine u Velikoj Britaniji tradicionalno slavi kraljicin rođendan, bilo je puno veselja, ali i malo suza.

Tokom trajanja velike završnice - akrobacija koje su izvodili avioni Kraljevskih zračnih snaga, koju je kraljevska porodica oduševljeno pratila s balkona Bekingemske palače, princeza Šarlot (Charlotte) se u jednom trenutku okliznula i krenula padati, a od udarca ju je spasila majčina brza reakcija.

Da djeca znaju biti nestašna, pa čak i ona kraljevske krvi, dokazao je maleni princ Džordž (George) koji je akrobacije Kraljevskih zrakoplovnih snaga pratio s tolikim uzbuđenjem, da ga je na red pozvala sedmogodišnja princeza Savana (Savannah). No, nije princ Džordž jedini bez treptaja pratio događanje u zraku. Trogodišnja princeza Šarlot toliko se zagledala u nebo da je u jednom trenutku izgubila ravnotežu i krenula padati.

Sva sreća pa je djevojčica krenula padati unatrag, gdje je stajala njena majka, vojvotkinja Kejt Midlton (Kate Middleton), jer bi se u suprotnom veliko slavlje završilo tragedijom.

Iako je izbjegnuto najgore, u trenutku kada je djevojčica krenula padati, majčin zaštitnički instinkt je ekspresno proradio. Pogledajte brzu reakciju u trenutku pada malene princeze.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.