BEOGRAD

Bivša ljubav Miroslava Ilića otkriva kakve je jezive prijetnje dobila

Avaz.ba

10.6.2018

Bivša ljubav Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, koja tvrdi da je sin Devin koga je odgojila zapravo pjevačev sin, uspjela je da se izbori da taj slučaj dobije sudski epilog. Uprkos Ilićevim žalbama, zakazane su pripreme za glavno suđenje koje će biti krajem ovog mjeseca.  

- Miroslav nam je zaprijetio i rekao da je Beograd njegov grad i da ćemo vidjeti šta će se desiti ako bilo šta započnemo. Kad nas je advokat obavijestio da je Apelacioni sud odbio Ilićevu molbu, baš smo se prijatno iznenadili - poručila je Antonović i nastavila:

- Ilić nosi grižu savjesti i zato se ljuti. Pokušava da potisne to što ga strašno muči. Volio bi zaboraviti, ali ne uspijeva, jer dijete nije igračka.  


U Mirjaninu korist na sudu će svjedočiti Lepa Brena i Boba Živojinović, kao i čelnik “Granda” Saša Popović.

- Prijateljstvo s njima traje mnogo godina i bili su prisutni od početka Miroslavljeve i moje veze, nekako se podrazumijevalo da će svjedočiti. Nisam morala ni da ih pitam. Boba i Brena bili bi u Devinovoj sobi kad su dolazili u Njujork. Devin ima još jedno ime, Kristijan, koje mu je Miroslav odabrao. Miroslav je sve ove godine zbog nas vrijeđao Brenu, Bobu i Saleta. Bio je ubijeđen da će uspjeti da izbjegne svjedoke.

Ilićeva bivša ljubav tvrdi da joj je tokom postupka velika podrška bila prijateljica Lepa Brena.

- Jedino je Brena tvrdila da će sve biti uredu. Nasmijano me hrabrila: “Miro, ti kad nešto obavljaš, uvijek traje veoma dugo, ali na kraju sve bude dobro. Tako će biti i s ovom situacijom.” Imala je više vjere nego mi - kazala je Antonović.

Ona je otkrila da je Devin usvojio jednog dječaka bez oca kako bi mu nadoknadio ljubav koja je njemu nedostajala tokom odrastanja.

- Dječak ima majku, ali ga je otac napustio. Kad ih posmatram zajedno, ponosim se Devinovom požrtvovanju, strpljenju i ogromnoj ljubavi koju već godinama pruža tom djetetu. Ubjeđena sam da je to upravo zato što zna da će uvijek osjećati neku prazninu zbog Miroslava i želi da bar jedno dijete manje osjeća to što je on osjetio - ispričala je Antonović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.