TRAUMA

Pijani čovjek upao u stan pjevačici Ivani Pavković dok je bila s bebom

Blic.rs

10.6.2018

Pjevačica Ivana Pavković nedavno je imala traumatično iskustvo, kada je provalnik upao u stan dok je bila sama sa sinom.

Naime, kako kaže izvor blizak pjevačici, sve se odigralo jednog popodneva, dok su Ivana i Vujadin odmarali, a njen suprug u tom trenutku nije bio u stanu.

- Ivana je stavila Vujadina na spavanje pa je odlučila iskoristiti to vrijeme da pospremi stan. U jednom trenutku je čula da neko pokušava otključati vrata i pomislila da je to Petar, koji se trebao vratiti iz prodavnice. Misleći da nosi kese u rukama, te da se zato muči da ubaci ključ u bravu, ona je mahinalno otključala vrata i vidjela da je u pitanju čovjek koji je bio u vidno alkoholiziranom stanju - kaže izvor. 



Kasnije je oglasila i pjevačica, koja je otkrila kako se sve odvijalo.

- Tačno je to što ste čuli. Čovjek je upao dok sam bila sama s bebom! Otključala sam vrata, misleći da je Petar, ali sam onda ugledala tog čovjeka na svom pragu. Odmah sam shvatila da je u alkoholiziranom stanju i nije mi bilo nimalo svejedno, prvo sam pomislila na Vujadina. Srećom, prepoznala sam čovjeka jer smo ga viđali u kraju, te mi je zbog toga bilo malo lakše, ali nisam znala šta se može desiti. On se zateturao i zamalo pao na mene, ali je uspio da se zadrži. Pokušavala sam da mu pomognem, ali me on nije razumio. Nekoliko minuta kasnije je naišao Petar, koji je uspio da ga izvede iz zgrade i odvede u bolnicu. Zaista je na trenutak bilo traumatično, pogotovo što mi je dijete spavalo u sobi pored, ali sve se dobro završilo - kaže Ivana. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.