NJEMAČKA

Neno Murić: Danima me nije bilo, zvali su me misleći da su me kidnapirali

A. Sa.

12.6.2018

Neno Murić posljednjih nekoliko dana boravi u Njemačkoj, gdje je spojio ugodno s korisnim.

Odlični pjevač prepustio se čarima Hamburga, Bremena i Bremerhavena, pa je zabrinuo prijatelje jer im se duže vrijeme nije javljao niti oglašavao na društvenim mrežama.

Zbog toga su mu slali poruke, zvali ga, pomislivši da ga neko nije “kidnapirao”.

– Zvali su me misleći da me nije neko kidnapirao (smijeh). Nakon vrlo emotivnog nastupa u Hamburgu, gdje sam uz svoj bend “Rock trajanja” i sjajnu pjevačicu Amnu Keskin bio zadužen za muzički dio proslave 50. rođendana jedne dame porijeklom iz BiH, a gdje su zvanice uživale u zabavi za pamćenje, nisam se vratio u Sarajevo, kako sam ranije planirao. Kada su prijatelji i rodbina saznali da sam došao u Njemačku, zamolili su me da boravak produžim nekoliko dana. Sada uživam maksimalno, obišao sam brojne znamenitosti Bremena i Bremerhavena, probao na desetine bavarskih specijaliteta i nabacio koju kilu više. Javio sam se prijateljima i objasnio im situaciju, tako da više nisu zabrinuti za mene – s osmijehom nam je rekao Neno.

Već od ovog vikenda Murića očekuju novi nastupi i putovanja, pa mu je odmor u Njemačkoj dobrodošao da “napuni baterije” za nove radne pobjede.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.