JET SET

Šta je sve Anđelina Đoli branila Bredu Pitu dok su bili u braku

vijesti.me
12.06.2018 15:43

Jedna od najljepših žena i glumica svijeta Anđelina Đoli (Angelina Jolie)  nikako se nije mogla riješiti nekih "demona" i supruga, popularnog glumca Breda Pita (Brad Pitt) držala je na vrlo kratkoj uzici.

Jedno od rigoroznih pravila koje je morao da poštuje, naravno, bila je zabrana bilo kakvog kontakta s bivšom suprugom Dženifer Aniston (Jenifer Aniston).

Također, posjećivanje žurki i slavlje s kolegama do ranih jutarnjih sati nije bila stvar u kojoj je Pit mogao uživati tokom braka. Anđelini se nije sviđala ideja da on "visi okolo" s drugim zvijezdama i ograničila mu je broj društvenih događanja na kojima je smio prisustvovati.

Pit i Dženifer Aniston imali su mnoštvo prijatelja parova s kojima su se družili. Bred je bio poznat u Holivudu kao vrlo popularan prijatelj koji se volio družiti, ali Anđelina nije bila ljubiteljica toga. Prema nekim izvorima, nije uživala ni provoditi vrijeme s njegovim prijateljima niti se družiti s njihovim ženama. Tako je, naprimjer, Bredov nekad najbolji prijatelj Džordž Kluni (George Clooney) saznao o Bredovom razvodu od novinara.

Jedna od prednosti slavnih je što mogu otići na odmor i posjetiti egzotična mjesta skoro kada god to požele. No, Bredu i Anđelini putovanje je bilo više od hobija. On je pokušao da njihova djeca probaju tradicionalno školovanje i upišu se u normalnu školu, no Anđelina je insistirala da stalno svi budu „spakovani“ i angažirala tone tutora koji bi na bilo kojem mjestu na svijetu educirali njihovu djecu. Oni su bili porodica koja je vječno na putu i, kako bi ostao sa suprugom i djecom, Bred nije imao izbora osim da prihvati taj nomadski stil života.

- Ako je neko jednom nekog prevario, prevarit će i vas - bila je, također, mora koja je stalno mučila popularnu glumicu. Kao glumac, Pit je oduvijek radio s prekrasnim glumicama. Kako Anđelina najbolje zna da se hemija može brzo roditi iza kamera, stalno je pokušavala prisiliti supruga da ograniči broj uloga u filmovima u kojima bi mu partnerice bile lijepe žene.

NA VRH