JET SET Upoznajte ‘pravu njemačku Barbie’

Potrošila bakinih 80.000 KM na operacije, grudi joj teže čak četiri kilograma

Net.hr
13.06.2018 12:52

Njemačka starleta Paris Herms, samoprozvana ‘prava berlinska Barbie’, nedavno je bila na trećoj operaciji povećavanja grudi. Košarice njenog grudnjaka sada su veličine 80L, a svaka njena dojka teži dva kilograma, što Paris čini ponosnom vlasnicom najvećih grudi u Njemačkoj.

Paris (27) je uradila niz estetskih operacija, kojima se podvrgava od svoje sedamnaeste godine. Tada je povećala usne, a dosad je na svoj izgled potrošila oko 53 hiljade dolara, otprilike 80 hiljada KM. Najviše su je koštale upravo dojke.

- Dugo sam sanjala o tome da svaka moja dojka teži dvije kile. Kada sam se probudila iz anestezije, bila sam presretna jer sam napokon ostvarila svoju želju - kazala je Herms.

Paris kaže da je “veoma lijepo” imati najveće grude u rodnoj zemlji, ali da ih nije zato dala napraviti.

- Volim velike grudi jer iskazuju ženstvenost. Osjećam se odlično u svom tijelu, za razliku od prije - rekla je starleta i zvijezda društvenih mreža.

Njen moto je ‘Plastično je fantastično’

Na operacije je krenula jer su je u školi maltretirali zbog izgleda.

- Prije nisam bila lijepa i često su mi se rugali zbog izgleda. Volim izgledati poput lutke jer bih voljela izgledati savršeno - kaže Paris te dodaje - Jednostavno volim izgledati umjetno.

Operacije je platila novcem koji joj je baka Doris Lemke poklanjala za rođendane i blagdane. Ona ju je zapravo i odgojila i najveća joj je podrška, iako, priznaje starleta, nije baš zadovoljna njezinim izgledom.

Međutim, budući da je bila vrlo nesigurna zbog izgleda, baka joj je pristala platiti prvo umetanje silikona u grudi kada je Paris imala 18 godina. Nakon toga je operirala nos, stavila filere kojima je promijenila oblik lica te drugu i treću operaciju grudi.

Paris na Instagramu, gdje često objavljuje seksi fotografije, prati 200.000 ljudi. Kaže da je neki podržavaju, a nekima se ne sviđa kako izgleda, ali smatra to normalnim jer svako ima različit ukus. Priznala je i da često dobiva nemoralne ponude.

- Muškarci mi često nude velike svote novca da se sastanemo, ali odbijam ih - rekla je.

NA VRH