Najpoznatiji zatvorenik ostavio je ženu zbog milionerke, a ona slavi razvod u striptiz-klubu

PROSLAVA

Najpoznatiji zatvorenik ostavio je ženu zbog milionerke, a ona slavi razvod u striptiz-klubu

Dok on uživa s djetetom koje je dobio s bogatašicom Kloi Grin (Chloe Green), Džeremijeva (Jeremyjeva) bivša supruga Melisa Meks (Melissa Meeks) odlučila je proslaviti razvod i pozvati sve koji žele doći na službenu zabavu u striptiz-klubu.

Melisa je na svom Instagram profilu objavila pozivnicu na kojoj pozira u seksi donjem rublju s lisicama na rukama te pozvala sve da joj se pridruže na proslavi 30. juna u striptiz-klubu u Las Vegasu.

Brojim dane do proslave mog službenog razvoda - napisala je medicinska sestra ispod pozivnice koja je prikupila na hiljade lajkova. 

Iako su mnogi komentirali kako je ovakav postupak sramotan za jednu ženu i majku, drugi su pak stali u Melisinu odbranu te joj poručili da ima razloga za slavlje jer se ''riješila budale''.

Džeremi je javnosti postao poznat 2014. godine, kad je uhapšen zbog posjedovanja oružja bez dozvole, a kad je izašao iz zatvora, žene su doslovno poludjele za njegovim likom. Iako mu je supruga bila velika podrška dok je bio iza rešetaka, Džeremi ju je ubrzo prevario i ostavio.

Vezane vijesti

Preuzmite aplikacije Dnevnog avaza za Android i iOS.

NA VRH