JET SET

Ozloglašena rijaliti zvijezda Džun progovorila o svom zdravlju: Ništa ne mogu raditi, moram ležati

Avaz.ba

14.6.2018

Rijaliti zvijezda mama Džun (Juane) kaže da joj je zdravlje na prvom mjestu i pošto joj vid drastično slabi, prestala je vježbati. A samim tim počela se opet i gojiti.

Ozloglašena zvijezda, koja je poznata po kontroverznim stavovima, sada je opet u žiži javnosti.

Poslije dramatičnog mršavljenja prošle godine, zvijezda rijalitija "From Not to Hot" sada je priznala za magazin "People" da ima ozbiljnih zdravstvenih problema, prijeti joj trajan gubitak vida i opet se ugojila 11 kilograma.

- Ništa ne mogu raditi, moram ležati. Moj vid je trenutno moja glavna briga - rekla je za magazin, objašnjavajući da uopće ne vidi na desno oko. 


U pitanju je posljedica ne liječene katarakte, a sada je problem zahvatio i lijevo oko.

- Gubim i svoju samostalnost, ne samo vid. Sve manje stvari mogu da radim sama- rekla je mama Džun.

Rijaliti "Honey Boo Boo", koji se nekoliko sezona emitovao na TLC-ju, svojevremeno je dobio status "najkontroverzniji" kako zbog samog sadržaja, tako i zbog svega što se dešavalo iza kamere.


Naime, rijaliti je pratio djevojčicu Hani Bu Bu, koja se takmičila na izborima za Miss, i njenu naizgled običnu porodicu.

Međutim, publika je uglavnom gledala svađe, psovke, maloljetničku trudnoću... Šou je otkazan nakon što je otkriveno da se mama male takmičarke Džun zabavlja s muškarcem koji je seksualno iskorištavao djecu.

Međutim, ambiciozna mama Džun nije se tako lako željela oprostiti od slave, te je nedavno dobila i svoj rijaliti "From Not to Hot", u kojem joj je ponuđeno da smrša, promijeni navike, vrijedno trenira i operira želudac.

Jučer je u Americi premijerno prikazana prva epizoda, a rijaliti zvijezda sada izgleda ovako.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.