JET SET

Tucaković: Ne planiram borbu s rakom pretvoriti u nove stihove

24sata.hr/Blic.rs

15.6.2018

Ne mogu još u potpunosti biti dobro, treba proći vrijeme liječenja, još primam terapiju i svašta nešto. Do potpunog oporavka će proći još mnogo vremena, ispričala je jedna od najpoznatijih autorica muzičkih tekstova u regiji Marina Tucaković.

Marini su ljekari u februaru operirali maligni tumor dojke na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije, a iako su joj nalazi pretraga bolji, hitmejkerica kaže da se nikad ne zna je li najgore prošlo. Ističe da ne zna kako se osjeća i da se to mijenja svaki dan, pa je nekad bolje, nekad lošije. 

- Psihički sam uredu, borim se i neću dopustiti da se predam. Što se tiče rezultata, oni su bili bolji. Sljedećih sedmica imat ću kontrole pa ću saznati kakvi su novi nalazi - rekla je Tucaković. 

Ispričala je kako nije krila svoju bolest, nego nije htjela zabrinjavati ljude. Hitmejkerica je nakon Beograda u februaru nastavila svoje liječenje u Njemačkoj, a kaže da je tamo nisu operirali.

- Tamo sam išla da bih primila terapiju koju su preporučili ljekari, to je bila imunoterapija. Tek poslije tri mjeseca pokazuje rezultate, tako da ću uskoro vidjeti kakav je rezultat dala - pojasnila je Tucaković. 

Iako je hitmejkerica do sada u većini tekstova koje je napisala koristila iskustva iz svog života, kaže da borbu s rakom neće pretvoriti u nove stihove. 

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.