NAJAVA

"Panorama" donosi intervjue sa Sejom Sexonom, Dušanom Vesićem i Milom Elegović

Avaz.ba

16.6.2018

U printanom izdanju "Dnevnog avaza" od nedjelje, 17. juna, prilog "Panorama" donosi niz ekskluzivnih i zanimljivih sadržaja.

U top-intervjuu Davor Sučić, alijas Sejo Sexon, frontmen “Zabranjenog pušenja”, otvoreno je govorio za “Dnevni avaz” o novom albumu koji će biti objavljen najesen, o grupi, željama, prošlosti i budućnosti.

- Što kaže moja punica: “Ovaj naš Sejo se pravo probija.” Ovog ljeta imamo mnogo nastupa i malo smo morali povući ručnu što se tiče CD-a. Ali za to je dobra metafora “Ujesen sazrijeva voće” pa će, valjda, ujesen da sazrije i naš CD. Nadam se da ćemo obradovati ljude koji nas prate i slušaju sve ove godine – govori Sejo Sexon.

Žena sa stilom Mila Elegović, hrvatska glumica, iskreno je govorila o svojoj karijeri, životu, ali i planovima.

S obzirom na to da se bliži ljeto, Mila ističe da jedva čeka otisnuti se u nepoznatom pravcu, a do tada je čeka još mnogo obaveza u pozorištu.

Dušan Vesić (59), jedan od najpoznatijih rok novinara bivše Jugoslavije, objavio je biografsku knjigu "Magi - Kao da je bila nekad" o Margiti Stefanović Magi, klavijaturistici legendarnog beogradskog benda “Ekatarina Velika” (EKV).

Vesić je u intervjuu za “Dnevni avaz” govorio po čemu se njegovo djelo o kultnoj Magi razlikuje od drugih, o sadašnjim generacijama i trenutnoj muzičkoj sceni.

Čitajte još:

- Grupa ABBA: Legende koje su odbile milijardu dolara

- Kraljica Ranija i kralj Abdulah: Proslavili 25 godina braka

- Trikovi za dobar roštilj

- Midhat Kušljugić

- Druženje Tarika Filipovića i Dine Marjanovića

- FRENKIE

- Priča o Portu


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.