GLUMAC

Čarli Šin ima bizarnu praksu koja bi mu se mogla isplatiti

Čarli Šin

Avaz.ba

18.6.2018

Glumca Čarlija Šina (Charlie Sheen) prošle godine je tužila jedna anonimna žena, tvrdeći da ju je lagao da nije HIV pozitivan. Ona je s glumcem imala dvomjesečnu vezu, a u tužbi je navela da su koristili zaštitu, ali da su imali nezaštićen oralni seks.

Ona, također, tvrdi da joj je Šin rekao da "treba da mu vjeruje", a kad su prvi put imali odnos bez kondoma, rekao joj je da ima HIV i dao joj tablete koje sprečavaju zarazu. Kaže da sve do tada nije znala da glumac ima HIV i da ju je on natjerao da potpiše ugovor o tajnosti.  

Čarli Šin je, međutim, na sudu otkrio da to nije istina. On kaže da je žena rado pristala da potpiše ugovor, kao i da je to njegova praksa već godinama.

Naime, svaki gost koji dođe u njegov dom potpisuje isti ugovor, bez obzira na to je li s njim u seksualnoj ili kakvoj drugoj vezi. Takav isti ugovor ona je, u ovom slučaju, prekršila pa glumac razmišlja da podigne protutužbu.

Šin tvrdi da je žena sve vrijeme znala da je on HIV pozitivan, zbog čega ju je optužio za iznudu novca.

Čarli je 2015. javno priznao da ima HIV i da je to saznao 2011. godine. Danas redovno uzima terapiju, pa mu se imunitet oporavio, zbog čega se osjeća dobro, prenosi 100 posto.  

Godinama je pokušavao da sakrije svoju dijagnozu od javnosti, pa je priznao i da je isplatio milione dolara ljudima koji su ga zbog toga ucjenjivali. To je bio jedan od razloga da prizna javnosti da je HIV pozitivan.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.