JET SET

Indijske glumice morale napustiti beogradski restoran jer jedna nije obukla hlače

Blic.rs
18.06.2018 15:37

Foto: Jami Gautam

Poznata indijska glumica i supermodel Jami Gautam (Yami Gautam, 29) zajedno s godinu mlađom sestrom Surili Gautam (Surilie Gautam) izbačena je iz jednog beogradskog restorana jer, kako tvrdi, njena sestra nije bila adekvatno obučena.

Naime, ona je u videu koji je objavila na društvenim mrežama, a o kome bruji cijela Indija, ispričala da je njena sestra, također glumica, ali manje poznata, izašla u prekratkom šorcu pa ih je osoblje ljubazno zamolilo da napuste restoran koji nije imenovala.

Kako prenose indijski mediji, na videu koji je u Srbiji snimila Jami vidi se samo njena sestra Surilie, koju čuvena glumica pita: ''Zašto sjedimo u običnom baru kada smo mogle da uživamo u restoranu'', a sestra joj odgovara: ''Zato što ne nosim hlače.''

Inače Jami, koja još nije dostigla svjetsku slavu i zato je nepoznata na ovim prostorima, svakodnevno izvještava svojih više od sedam miliona fanova na Instagramu, tri miliona pratilaca na Twitteru i 10 miliona pratilaca na Facebooku o svom boravku u srbijanskoj prijestonici i objavljuje fotografije iz Srbije pod haštagom #serbiadiaries.

U Srbiju je došla da snimi novi bolivudski blokbaster nazvan po indijskoj vojnoj bazi "Uri", koji je u septembru 2016. godine bila meta terorističkog napada pakistanskih ekstremista.

U toj vojnoj bazi u blizini granice s Pakistanom ubijeno je 17, a ranjeno 35 vojnika, što, prema riječima indijskih zvaničnika, ovaj napad čini najsmrtonosnijim u Kašmiru posljednjih godina.

NA VRH