SAMO RASKOŠ

Za dekoraciju 70.000 eura: Zavrtjet će vam se u glavi kada čujete koliko su novca Prijović i Filip dali za svadbu

Filip i Prijović: Posljednje pripreme pred vjenčanje

Blic.rs

20.6.2018

Pjevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović sutra će izgovoriti sudbonosno “da” u Beogradu, a “Blic“ otkriva koliko su novca dali za slavlje.

Od izvora bliskoj porodici Živojinović za svadbenu proslavu mlade pjevačice i sina Bobe Živojinovića i Lepe Brene bit će izdvojeno nešto više od 400.000 eura. 

Priprema prostora se uveliko privodi kraju, a jedna od skupljih želja mladenaca svakako je, kako saznajemo, i cvjetni vrt koji će se nalaziti ispred sale, a kroz koji će na ulazu prolaziti gosti.

- Gosti iz cijelog svijet polako počinju da pristižu. Vodi se računa o svakom detalju, a mladenci svih dana nadgledaju radove koji se dešavaju u hali. Ništa ne žele da prepuste slučaju, te su svakodnevno na vezi s brojnim organizatorima i ljudima koji su zaduženi da sve bude “pod konac”. Za najljepši dan u njihovim životima obje porodice nisu žalile novac te su tako se upustili u to da ispune svačije želje. Za dekoraciju čitavog prostora izdvojili su nešto manje 70.000 eura, u to je uključen veliki zeleni vrt, dijamantna dekoracija koja visi s vrha hale, veleljepni lusteri koji će biti u cijeloj hali, poseban oltar i mnoge druge stvari koje će oplemeniti prostor i dati mu dodatnu toplinu - počinje priču izvor blizak budućim mladencima.

Planiramo je da u glamuroznom slavlju uživa oko 900 zvanica, a oko 400 gostiju dolazi iz najrazličitijih dijelova svijeta i Srbije, te će svima njima biti organiziran smještaj koji će, kako saznajemo, koštati oko 150.000 eura, dok je “stolica“ u hali, gdje prave svadbu oko 100 eura.

- Hrana će biti poslužena iz jednog poznatog hotela u kom će mladenci provesti prvu bračnu noć. Također, oni su odlučili da svojim gostima koji dolaze iz inozemstva plate smještaj koji košta oko 150.000 eura - otkriva izvor za “Blic”.

Kada je u pitanju svadbena torta, ona će svakako biti raskošna.

- Svadbena torta koja će biti iznesena u kasnim popodnevnim satima bit će na nekoliko sparatova, u nježnim tonovima. Za odjevne kombinacije budući mladenci izdvojili su oko 60.000 eura, dok će za muziku dati oko 50.000 eura. Iako su muzičari željeli da pjevaju bez honorara, i Aleksandra i Filip su odlučni u tome da im plate - objašnjava izvor. 

Inače, na svadbi će pjevati Aca Sofronijević, “Tropiko bend“ i Dejan Petrović.

Kako objašnjava izvor, veliku pomoć oko organizacije svadbe pružili su Lepa Brena i Boba Živojinović, kao i Filipova majka Zorica Nakić i Aleksandrini roditelji mama Borka Mihajlović i Nedeljko Prijović.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.