KRALJEVSKA PORODICA

Otac Megan Markl otkrio veliku tajnu princa Harija

Tomas uzeo novac za intervju

Avaz.ba

21.6.2018

Otac Megan Markl (Meghan Markle) dao je intervju u najgledanijoj emisiji u Velikoj Britaniji i otkrio mnoge tajne svoje kćerke. U Velikoj Britaniji izbio je skandal jer je Tomas (Thomas) uzeo novac za intervju i tako ponovno osramotio kćerku. 

Osim što se izlanuo da Megan očajnički želi biti majka te da nikad nije upoznao zeta Harija (Harry), Markl je otkrio ono što zaista nije smio.

S Harijem sam razgovarao o politici. Rekao sam mu da mi se ne sviđa Donald Tramp (Trump), a on mi je rekao da će mu dati još jednu priliku. Razgovarali smo i o Brexitu, Hari je otvoren prema tome - rekao je Markl i ukopao svog zeta. 

Članovima britanske kraljevske porodice strogo je zabranjeno javno iznositi političke stavove. Do sada nije bilo moguće doznati stav bilo kojeg člana kraljevske porodice o Brexitu, ali je Markl pomogao da se sazna da ga princ Hari podržava.

Markl je otkrio da se s Harijem nekoliko puta čuo telefonom.

Tražio je ruku moje kćerke preko telefona. Rekao sam da mi mora obećati da nikada neće dignuti ruku na nju i onda dao dopuštenje - rekao je Markl. 

Iako Britanci smatraju da je Markl osramotio kćerku, rekao je nešto što se Megan sigurno mnogo svidjelo. 

Voditelj je konstatirao da bi svaki otac bio oduševljen da mu kćerka hoda s kraljevićem, ali Markl očito ne gleda na to tako. 

Moja kćerka je princeza otkako se rodila i ona je nagrada za princa -  zaključio je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.