JET SET

Blu Iv se šokirala kad je vidjela intimne scene slavnih roditelja Bijonse i Džej Zi!

Mala Blu Iv sa Roditeljima. Twetter

Avaz.ba

21.6.2018

Roditelji ponekad znaju dovesti svoju djecu u neugodnu situaciju, pa čak i oni slavni. Izuzetak nisu pjevačica Bijonse (Beyonce) i njen suprug Džej zi (Jay Z).

Bez obzira na to bili mlađi ili stariji, djeca se užasavaju prizora u kojima moraju gledati svoje roditelje u intimnim i seksi pozama. A čini se da je malenoj Blu Iv (Blue Ivy) to prava noćna mora. 

Iako bi neki mogli pomisliti kako je navikla na takve prizore, postoji dokaz kako to baš i nije tako.


Na videosnimku snimljenom tokom nastupa u Londonu, u sklopu aktuelne svjetske turneje slavnog pjevačkog para, možemo vidjeti Blu Iv s nekoliko specifičnih izraza na licu. Izrazima šoka, čuđenja, gađenja i straha.

Prethodno snimljeni snimci pokazaju djevojčicu kako se zabavlja, pleše i smije s prijateljicom odmah do pozornice pa nije potpuno jasno što je tačno izazvalo takvu reakciju.


Fanovi na društvenim mrežama pretpostavljaju da je, vjerovatno, vidjela scenu na video ekranu u kojoj su njeni roditelji u krevetu ili seksi ples na pozornici.

U svakom slučaju, nije joj se svidjelo ono što je vidjela pa se u jednom trenutku čak sakrila iza ograde.

To nije bio prvi slučaj da se Blu Iv ne sviđa ponašanje njenih roditelja jer smo često mogli vidjeti kako slatko koluta očima u njihovom društvu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.