KĆERKA PREDSJEDNIKA SAD

Ivanka Tramp uvijek izgleda savršeno: Jedan detalj na fotografijama otkriva njenu tajnu

Instagram

Kurir

21.6.2018

Stručnjakinja za govor tijela analizirala je fotografije Ivanke Tramp (Trump), kćerke predsjednika SAD, i zaključila da, uprkos tome što stalno izgleda savršeno, i ona ima svoje mane.

Peti Vud (Patty Wood) otkrila je da uvijek ista poza na fotografijama otkriva dosta toga o njenom životu, kao i da se ta poza uči na manekenskim kursevima.

- Ta poza laska tijelu, zbog nje djelujete mršavije - rekla je Vud, te podsjetila da se Ivanka u tinejdžerskim danima bavila manekenstvom.


Primijetila je i da Ivanka ovu pozu koristi drugačije od većine ljudi.

- Ona nogu izbaci više prema kameri nego što se to inače radi, a između stopala ima veći razmak nego što ta poza traži - rekla je Vud i dodala da ona na taj način pokušava izgledati jače, snažnije i sposobnije.

- Stopala su uvijek najdominantnija, to je prvi dio tijela koji reagira na stres i opasnost, pa je zbog toga manje pod našom kontrolom. Kod Ivanke tu postoji borba, postoji dio nje koji želi biti snažan i moćan, ali i dio koji želi pokazati svoju ženstvenost. Ona uvijek želi izgledati elegantno i skladno - ukazala je Vud.


To otkrivaju i njene fotografije na Instagramu koje su uvijek tako namještene da sve izgleda apsolutno savršeno.


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.