4.000 EPIZODA

Ukida se kontroverzna emisija "Jerry Springer show": Tukli su se i pljuvali 27 godina

Avaz.ba

Foto: Džeri Springer: Emisija je glupa


Kontroverzni američki ''Jerry Springer Show'' odlazi u historiju, reditelji su odlučili kako će ukinuti emisiju nakon 27 godina i više od 4.000 epizoda. Fanovi emisije i Džeri Springer (Jerry Springer, 74) ne slažu se s time da je gotovo i da bi posljednje emisije trebale biti najšokantnije do sada.

Svađe, fizički sukobi, psovanje, vrijeđanje, pljuvanje, uništavanje predmeta u studiju, samo su neki od načina kojima je voditelj Springer pred očima javnosti rješava porodične, ljubavne i ostale probleme. Nešto kao Oprah, samo puno ''dramatičniji'' nastup. 

- Emisija je glupa, zabavna je, ali glupa. Ja ne znam unaprijed koje su to priče. Meni samo daju imena ljudi na karticama i onda tokom emisije saznajem o čemu se tu zapravo radi - rekao je Springer.

U emisiji je sve inscenirano, gosti dobiju popis sa 21 mogućim scenarijem i onda odlučuju hoće li ''otkriti'' da varaju svoju djevojku ili da su obožavatelji Sotone. 

Jedna od najbizarnijih epizoda bila je o djevojci Haarli (Harley) i njenom partneru Ravenu, kojem u emisiju priznaje da ga je prevarila s njihovim terapeutom te ga je strastveno poljubila dok je njen partner to sve gledao.

Ohhhhhh Nooooooo psksksksksksk😭😭😭😭💀💀💀😂😂😂😂 #jerryspringer

A post shared by spam (@spammingubitches) on

Nakon toga, Raven je šokirao i publiku i gledaoce priznavši kako je i on spavao s njihovim terapeutom. Ta scena na društvenim mrežama izazvala je pravi haos, a prikupila je i više od osam hiljada komentara.

Fanovi šoua napravili su brojne kompilacije na YouTubeu s najboljim tučnjavama.

A mnogi su se gosti bez problema ogolili pred kamerama i milionima gledalaca.

Kroz emisiju su prošli i brojni transseksualci...
NA VRH

Podijeli članak na