PRINOVA

Brutalno realno: Slavni glumac objavio fotografiju s kućnog poroda

Džejms Van Der Bik

Avaz.ba

22.6.2018

Glumac Džejms Van Der Bik (James Van Der Beek, 41), koji se proslavio ulogom u megapopularnoj tinejdžerskoj seriji ''Dawson's Creek'', peti put je postao otac i objavio fotografiju s porođaja na društvenoj mreži. Džejms i njegova supruga Kimberli (Kimberly) su se vjenčali prije osam godina, a u braku su dobili petero djece.


Uz fotografiju, Džejms je napisao kako je to ''stvarnost porođaja u kući''. Mnogi su komentirali kako je 'brutalno realan' i zaželjeli sreću.

- Stvarnost porođaja u kući: neuredan krevet, plastična navlaka za krevet, stari ručnik na podu, vrećica za povraćanje (neiskorištena), bazen za porođaje (nekorišten), tata bez majice, dijete u Spiderman odijelu, sretna i zdrava beba, sretna i zdrava mama koja je na tuširanju nakon porođaja, bočica za vodu i posteljica u zdjeli. Upozorio sam vas - napisao je sretni tata. 


On je je zbog glume odustao od studija engleske književnosti. Nakon završetka serije koja ga je proslavila dobio je manje uloge u hit-serijama poput ''Kako sam upoznao vašu majku'' i ''Zakon i red: Odjel za žrtve''.

Video
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.