JET SET

Blud i ravrat: Utapanje mi se činilo kao dobra ideja za bijeg iz ''Playboy'' vile

U toku snimanje dokumentarca

Avaz.ba

22.6.2018

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+3

Bivša ''zečica'' Holi Medison (Holly Madison, 38) nakon izlaska iz ''Playboyeve'' vile napisala je autobiografiju o svom ''zečijem životu''. Knjiga ''U zečijoj rupi: Avanture i traume bivše Playboyeve zečice'' govori o svađama među djevojkama, orgijama, seksualnim igricama i osnivaču Hju Hefneru (Hugh Hefner). Priča je ovih dana postala ponovno aktuelna jer je u toku snimanje dokumentarca o tome.

- ''Playboy'' orgije zvuče kao najmanje erotska stvar ikada. U sobi s dva televizora na kojima su bili pornići sjedio je on, djevojke oko njega polugole ili potpuno gole, drogirane ili pijane, kao i obično - opisala je Holi rutinu koju je prolazila svaku noć s Hefnerom i ostalim djevojkama. 

Morale su se pretvarati kako su uživale u međusobnim seksualnim igricama za Hefnera. Sve su morale nositi identičnu ružičastu pidžamu od flanela tokom orgija. Ali niti jedna nije uživala u ''čudnom seksu'' s njim.

- Nikada nisam imala toliko neintiman seks kao s Hefnerom. Nije bilo ljubljenja, ničega. Bilo je tako ''poslovno'' da sam imala osjećaj kao da je nešto jako teško na meni, a ne kao da sam imala seks - rekla je Holi, koja tokom sedam godina u vili, kako tvrdi, nikada nije imala seks s njim nasamo.

Hefner je skakao s djevojke na djevojku poput starog seksualnog ovisnika, htio je biti sa što je više djevojaka moguće. No uvijek je stvari ''završavao sam''. Djevojkama je manipulirao, postavljao stroga pravila, a kada se ne bi pridržavale tih pravila, fizički bi ih kažnjavao. 

- Kada sam bila sama, tada me tukao puno više nego inače i tek sam tada vidjela njegovo pravo lice - priznala je. 

Holi je u tih sedam godina došla do takvog psihičkog stanja da je razmišljala o utapanju.

- Izgubila sam sebe, samopouzdanje i nadu za bolju budućnost. Sjedila sam u kadi i razmišljala kako bi bilo najbolje da se ubijem - rekla je ona.

Nije imala seks samo s Hefnerom, već i s drugim muškarcima kada ''stari'' nije ''gledao''. Tako je jednom prilikom završila s jednim glumcem. Nekoliko dana nakon afere, dogodilo joj se nešto šokantno i zastrašujuće.

- Jutro nakon seksa iz mene je ''izašao'' kondom od prije nekoliko dana, šokirala sam se - priznala je Holi.

Danas živi sretno, kako kaže, sa svojim suprugom Paskalom Rotelom (Pasqual Rotell, 43), a imaju dvoje djece. Svoje iskustvo podijelit će i u dokumentarcu o Hefneru koji se trenutno snima.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.