SLIKE

Karleuša priznala da svakodnevno nervira supruga Duška

Instagram

Avaz.ba

23.6.2018

Jelena Karleuša ne krije da, dok gleda fudbal i supruga Duška Tošića na terenu, zna dobro da opsuje. A nije sakrila ni to da muža itekako zna iznervirati pred neku važnu utakmicu. 

Duška nerviram svakodnevno, pogotovo pred utakmicu. Imam talenat da ga dobro iznerviram. Nakon golih fotografija, možda uradim neki video, a možda odradim ozbiljan šoping pred samu utakmicu. Tako će doživjeti najveći stres - kaže Jelena i dodaje: 

- Naravno da psujem dok gledam, kao kočijaš - dodala je Karleuša.

Prije nekoliko dana osvanuo je veoma komentiran snimak s Jeleninog nastupa, kada je pjevačica izvela na binu mladića koji je rođen 2000. godine, Karleuša kaže da je sretna što je voli publika različitih generacija.

Stigla je nova generacija, ko je od mojih kolega uhvatio val, uhvatio je. Mnogi nisu i jednostavno odlaze u vječna lovišta, a čini mi se da me, prema interesiranju mladih, ta smjena generacija nije oštetila u ovom poslu kao mnoge moje kolege. To je vrlo opasno za nas u ovom poslu, kada ne uhvatiš priključak sa novom generacijom. Ljudi koji su dvijehiljadito godište su punoljetni ljudi, odrasli, veći od mene za glavu - kaže Jelena. 
 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.