STARLETA

Kim Kardašijan ipak ne ide u politiku: Ne sviđaju joj se uredi

Avaz.ba

23.6.2018

Zvijezda rijaliti emisije 'Keeping Up With Kardashians' Kim Kardašijan (Kardashian), nakon susreta s američkim predsjednikm Donaldom Trampom (Trump), shvatila je da joj je 'misija' politikom pomoći drugima, ali se ubrzo predomislila.

- Nisam razmišljala o politici, samo sam htjela pomoći ljudima jer znam da mogu i da imam s čim, priznala je Kim Kardašijan nakon uspješne 'intervencije' u vezi sa slučajem Alis Džonson (Alice Johnson), koju je spasila od doživotne zatvorske kazne.

Nakon susreta s američkim predsjednikom Donaldom Trampom i rasprave o smanjenju zatvorske kazne za Alis, rijaliti zvijezda izjavila je u intervjuu kako bi se u budućnosti od nje moglo očekivati više političke aktivnosti. Ipak je ubrzo promijenila mišljenje o svom novom 'životnom pozivu' i pomaganju drugima jer joj se, kako kaže, 'ne sviđaju uredi', prenosi "Female First".

- Svi me pitaju hoću li postati političarka, ali ja nemam nikakve političke ambicije. Svidjelo mi se što sam pomogla Alis, ali nije to za mene, ne mogu se zamisliti u malenom uredu - objasnila je Kim i jasno dala do znanja da ju za sada nećemo vidjeti u politici.

Zašto se Kim zainteresirala za Alis da je čak povela vlastitu kampanju za nju, razgovarala s Trampom i s njegovim zetom koji je zadužen za zatvorsku reformu, angažirala i vlastitog advokata, očito zna samo ona. Alis je bila osuđena jer je radila kao 'telefonska mula', odnosno kao veza između velikih dilera droge. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.