JET SET

Džoni Dep: Sipam sebi votku ujutro i počnem da pišem dok mi se oči ne napune suzama

Pao u depresiju zbog razvoda

b92.net

23.6.2018

Tokom razgovora o svom propalom braku sa glumicom Amber Herd (Heard) smrti kolege glumca Rivera Finiksa (River Phoenix) i gubitku bogatstva, Džoni Dep (Johnny Depp) je pušio marihuanu i pio vino.

Na početku razgovora, vođenog u Londonu, gdje je boravio tokom turneje svog benda "Hollywood Vampires", Dep je novinara upitao "da li je spreman da čuje istinu".  

O "ružnom" razvodu od glumice Amber Herd, iz 2016. godine, Dep je rekao da patio od teške depresije, tokom koje su mu se urušavali i profesionalni i privatni život. 

Amber je zahtjev za razvod podnijela samo dan prije sahrane Depove majke, poslije čega se Dep suočio sa optužbama da je napao glumicu, što je on negirao.  

Baš u to vrijeme, Džoni je dobio ulogu u filmu "Fantastične zvijeri i kako ih naći", autorke J.K. Rouling, koja je, potom, izdala saopćenje u kome je objašnjavala zašto ga nije otpustila, u vrijeme neposredno pred nastanak pokreta "#MeToo".

Protiv demona koji ga sustižu, Dep se bori upravo turnejom sa bendom "Hollywood Vampires", kao i pisanjem memoara na staroj pisaćoj mašini.

-Sipam sebi votku ujutro i počnem da pišem dok mi se oči ne napune suzama, toliko da više ne mogu da vidim šta pišem", rekao je Dep.  

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.