SUDBINA

Od beskućnika do zvijezda: Ovi bogataši su nekoć bili bez kuće

Instagram

24 sata

24.6.2018

Ljudi postaju beskućnici na razne načine - bijegom iz porodične kuće, nesrećom koja se dogodila u njihovom domu ili pak gomilanjem dugova, a većina zamišlja kako se to nikako ne može dogoditi njima. Ipak, ove slavne zvijezde primjeri su kako se sreća može naglo okrenuti, te kako su oni koji su u jednom razdoblju svog života bili bez doma, danas su bogate i slavne zvijezde, prenosi "24 sata".

Holivudska glumica Heli Beri (Halle Berry, 51) je jedno vrijeme živjela u skloništu za beskućnike. Kaže kako je zvala majku da joj pošalje novac, no odbila ju je. Danas kaže kako joj je na tome neizmjerno zahvalna.

- Kad mi nije htjela poslati novac, nismo pričale godinu. Ali, sad mislim da je to jedna od najboljih stvari koje je učinila za mene - zaključila je Beri.

Nakon toga zaposlila se kao konobarica i pronašla smještaj, a karijera joj je krenula uzlaznom putanjom.

Dženifer Lopez (Jennifer Lopez, 48) je jedna od najpoznatijih pjevačica na svijetu. Iako je danas uspješna u svijetu šou biza, kaže da joj počeci nisu bili nimalo lagani.

- Otišla sam od kuće jer roditelji nisu podupirali moju želju da budem plesačica. Živjela sam kao beskućnica, spavala sam u plesnom studiju u kojem sam po cijele dane trenirala - rekla je J. Lo.

U videu pogledajte ko je još od slavnih zvijezdi bio u jednom razdoblju života na ulici:

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.