HRABAR POTEZ

Šer i Meril Strip na ulici spasile ženu od napadača

Šer i Meril Strip

Avaz.ba

24.6.2018

Šer (Cher) i Meril Strip (Meryl Streep) jednom su spasile ženu na ulicama Njujorka od napada muškarca, prenosi "Harper's Bazaar". Šer je nedavno ovo ispričala u intervjuu, rekavši kako je do incidenta došlo 1980-ih godina.

Ona i Meril vidjele su kako je ženu na ulici napao muškarac i potrčale su joj pomoći.  

- Meril je upravo bila dobila kćerku i bile smo u gradu u njenom starom stanu. Njena kćerka rekla je da želi sladoled, i ja sam pristala otići s njom - rekla je Šer u šou Džejmsa Kordena (James Corden). 

- I tako smo izašle iz stana, a prvo što smo vidjele je bio neki tip koji je na automobile bacao cigle. Krenule smo niz ulicu i začule vrištanje. Iza ugla smo tada vidjele golemog tipa koji je trgao odjeću s djevojke - rekla je Šer i ispričala kako su odlučile riješiti problem.

Meril i ja smo počele vikati, potrčale smo k njemu, a on se okrenuo i potrčao na nas. U trenutku smo se razdvojile, a on je samo protrčao. Onda smo prišle djevojci. Odjeća je bila strgana s nje, a ona je samo grčevito držala torbicu - dodala je Šer i ispričala kako joj je bilo neobično ono što je prvo rekla napadnuta djevojka. 

- O, moj Bože, spasile su me Meril Strip i Šer. Glumica sam, radim i pjevam u kafiću, svi moji prijatelji će biti jako ljubomorni - rekla je tada djevojka.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.