POZNATI

Pravi bejbi-bum u svijetu slavnih: Hilari Daf, Pipa Midlton i Denijel Krejg samo su neki koji će uskoro postati roditelji

AFP

Nezavisne novine

25.6.2018

Bejbi-bum će se i ove godine desiti u svijetu slavnih. Mnoge zvijezde očekuju prinovu, a jedna od njih je i velika filmska diva Kejt Hadson (Kate Hudson), koja čeka treće dijete.

Naime, ona je u aprilu objavila da je trudna i da čeka djevojčicu. To će joj biti prvo dijete s muzičarom Denijem Fudžikavom (Danny Fujikawa).

Par je u vezi od početka 2017. godine, a iz prethodnih brakova Kejt ima 14-godišnjeg sina Rajdera (Rider) i šestogodišnjeg Bingama (Bingham) iz veza s Krisom Robinsonom (Chris Robinson ) i Metom Belamijem (Matt Bellamy )

Glumica Hilari Daf (Hillary Duff) je tokom ovog mjeseca objavila da očekuje prvo dijete sa svojim dečkom Metjuom Komom (Matthew).

- Pogodite šta ima novo? Uskoro očekujemo jednu malu princezu. Mnogo smo uzbuđeni - napisala je ona na društvenim mrežama.

Već ima sina Luku Kruza Kormija (Luca Cruz Comrie), kojeg je rodila 2012. godine, dok je bila u braku s Majkom Kormijem (Mike Cormi).

Nakon višemjesečnog nagađanja, i članica kraljevske porodice Pipa Midlton (Middleton) je najavila da očekuje bebu sa svojim suprugom Džejmsom Metjuom (James Matthew). Njihova beba će biti prvi rođak kraljevskoj porodici, međutim, ova beba neće nositi kraljevsku titulu.

Zvijezda serijala "Walking Dead" Norman Ridus (Norman Reedus ) je potvrdio medijima da očekuje prvo dijete s glumicom Dajanom Kruger (Diane Kruger ). Ovaj par je romansu započeo krajem prošle godine. Norman već ima jedno dijete 18 godina starog sina po imenu Mingus, kojeg je dobio dok je bio u braku s Helenom Kristensen (Helena Christensen )

I slavni tajni agent Danijel Krejg (Daniel Craig) će ove godine postati otac. On je objavio da očekuje prvo dijete iz braka s Rejčel Vajs (Rachel Weisz). Par je u braku već sedam godina. Inače, slavni britanski glumac već ima kćerku Elu (Ella) iz braka s Fionom Loudon, dok Rejčel (Rachel) ima 11 godina starog sina Henrija (Henry) sa svojim bivšim partnerom Darenom Aronofskim (Darren Aronofsky)

Zvijezda serije "The Homeland" Kler Dejns (Claire Danes ) i njen suprug Hju Densi (Hugh Dancy ) očekuju drugo dijete. Par je u braku osam godina, a tokom 2012. su dobili sina Sajrusa (Cyrus).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.