JET SET

Razvode se pred publikom: Uskoro konačan kraj jezive romanse Nataše i Luke

Telegraf.rs

26.6.2018

Pop zvijezda Nataša Bekvalac, koju je suprug Luka Lazukić pretukao prije više od dva mjeseca, prvi put će se susresti u ponedjeljak oči u oči i to u sudnici.

IT stručnjak i pevačica suočit će se na ročištu koje je otvoreno za javnost, te će novinari imati priliku da čuju i najsitnije detalje vezane za porodično nasilje koje se dogodilo 14. aprila, prenosi Telegraf.rs.

- Nataša je mogla da traži izuzeće janosti, ali je odlučila da ostane pri stavu sudije da novinari prisustvuju njenom suočavanju sa suprugom, koji ju je krvnički pretukao, kako bi imali priliku da direktno od njega čuju kroz kakvu je golgotu prošla. Ona je svjesna da će morati da bude jaka prilikom davanja izjave budući da će se s Lukom susresti prvi put nakon svega, pa je pitala advokata šta da radi u slučaju da počne da plače. Advokati su je savjetovali samo da se ponaša onako kako se osjeća - navodi izvor za Telegraf.

Pravni tim Nataše Bekvalac iznijet eće sve pravne dokaze da je Luka Lazukić izvršio fizičko nasilje nad njihovom klijentkinjom, zbog čega je njemu određena mjera zabrane prilaska. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.