ISKRENO

Milica Pavlović: Kolege mi zavide i zbog toga ne napreduju

( Instagram)

CdM

27.6.2018

Milica Pavlović od prvog pojavljivanja na estradi skreće pažnju na sebe velikm hitovima, smjelim spotovima i modnim izrazom. Ovih dana medijima je naročito zanimljiva jer je snimila duet sa kolegom Acom Lukasom, pa se priča da su u ljubavnoj vezi. Milica to demantuje navodeći da je za Lukasa veže ljubav prema muzici i pjesma koja je za kratko vrijeme postala hit.

Iako je nešto više od šest godina na sceni, Pavlovićeva kaže da njen uspjeh smeta mnogim njenim koleginicama.

Estrada jeste mjesto gdje se vodi opasna borba i sigurno da postoje osobe koje ne biraju sredstva kako bi došle do svog cilja, ali ono što moram da naglasim jeste da se prljavim trikovima služe samo oni koji nisu sigurni u sebe. Ja sam nakon ogromnog uspjeha albuma “Boginja” na svojoj koži osjetila koliko loši ljudi umiju da budu kada im prorade zavist i sujeta, ali to je prva stvar koja ih koči da napreduju u svojim karijerama- tvrdi mlada pop-folk zvijezda. 

Ističe da je komentari kolega, naročito oni zluradi, ne zanimaju.

-Ne pogađaju me takve stvari, svako ima pravo da govori šta god mu padne na pamet. Ja imam i pravim dugoročne planove i ciljeve, o svemu što sam postigla do sada za ovih šest godina govori isključivo i samo moj rad, pa tako moje pjesme potpisuju najbolji autori na Balkanu, isto je i kada su spotovi u pitanju, pažljivo pripremam i svoje nastupe, fotografije i sve što prati moju karijeru. Produkcija jedne karijere je zaista splet raznih elemenata, ali iznad svega toga zahtijeva ozbiljan rad, fokus, posvećenost. Trenutno privodim kraju rad na trećem studijskom albumu, umjesto mene će i dalje pričati moji poslovni potezi- zaključuje Milica.

Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
Dnevni avaz
+8
Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.